søndag 22. juli 2012

Ferie...

... En uke har gått. Og da er det godt å tenke på at man har to uker igjen :) Og at det bare er en uke og tre dager til vi tar over huset (JOHO!). Tiden sammen i ferien har vi brukt godt. De flotte og solfylte dagene har vi brukt på stranden.

Ettermiddagene og kveldene har vi brukt til å pakke og vaske. Det er godt å slippe pakke stresset de siste dagene. Nå har vi god tid til å rydde og vaske alt vi skal ha med oss til det nye hjemmet.Dagene som har vært overskyet, har vi brukt i skogen på tur... Bær-tur :)
I løpet av en uke har vi plukket 3 liter med blåbær og 3 liter med bringebær. Brunfargen begynner også gradvis  og forbedre seg.

Det er både godt og hyggelig og kunne sette frem en koselig glass med ny rørte bær. I kjøleskapet står det rørte blåbær og bringebær og bare venter på nystekte vafler eller ferskt brød.


Resten har vi fryst ned til senere. Her bruker vi masse bær hele året, så det er godt å ha begynt på sankingen. Ut over sommeren, høsten og vinteren har vi masse bær til kaker, muffins og annen kos.
Kos dere med sommer folkens, det gjør ihvertfall alle her :) 

1 kommentar:

  1. Dette så deilig ut! Godt med hjemmelaget syltetøy. :) Takk for hilsen!

    SvarSlett