søndag 18. november 2012

Følelsen av lykke...

... er det alle de gode menneskene rundt en som skaper. Noen ganger bare ved tilstedeværelse, en SMS. Mens andre ganger kan man få det bekreftet ved små gaver eller oppmerksomheter.

*

Denne uken har jeg vært så heldig og få oppleve det på flere måter. Jeg vil vel (som mange andre) påstå at jeg har funnet meg verdens beste mann.


Fra tid til annen overasker han meg med blomstebuketter. Å som jeg setter pris på det. Tidligere i uken fikk jeg disse flotte rosene, med et koselig brev.
Og nå i helgen overasket han med å kjøpe ny kaffemaskin med mange spennende smaker til.

*

Og om jeg ikke følte meg heldig nok... Så jobber jeg med de beste kollegene. Og man kan si at man blir litt rørt når en av dem kommer med en flott konfekt eske, og hun sier hun gir den til meg fordi jeg er den jeg er.
Sånne ord varmer!


I tillegg til alle disse flotte gavene så har vi hatt besøk av våre gamle naboer idag, gått tur og spist vafler.
Til middag kom min lille søster, vi avsluttet kvelden med å ta en jentetur på kino for å se Twilight.

For en perfekt uke slutt!

Håper det er flere enn meg som sitter med en følelse av å ha flotte, fantastiske mennesker rundt seg.3 kommentarer:

 1. Så herlig! :)) Dette har du heilt sikkert fortent! ♥ opplever deg som ein god og varm person gjennom bloggen :) Eg kjenner meg igjen, og er óg heldig som omgir meg med mange fantastiske menneske ♥

  mandagsklem frå Lina :))

  SvarSlett
 2. Så utruligt herligt å lese,du har fortjent det heilt sikkert så det gjere jo kjempegodt når dei rundt ein setter pris på deg og kommer med gaver,du er heldige og ta godt vare på dei flotte menneskene du har rundt deg,dei er gull verdt:)
  Ønsker deg ein flott dag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Å, så koselig dette innlegget var =)) Herlig å ha gode og omtenksomme mennesker rundt seg, det får en til å blomstre! Nyt uken videre og takk for titten her hos deg.

  SvarSlett