søndag 28. oktober 2012

Etter langt om lenge og lengre enn langt...

... så blogger jeg igjen.

Jeg beklager veldig til dem av dere som har ventet på svar ang konkurransen min osv. Det har seg slik at det er fryktelig mye som har skjedd den siste måneden, jeg har bla blitt operert, det har vært mye å gjøre i huset, og som butikksjef (som min stillingstittel er) så er det fryktelig mye som skjer på denne tiden av året. 


Over til hvem som vant konkurransen min.... Det var skjønne Karoline som har den flotte bloggen Kremaktig <--- ta en titt :)
Så om du sender meg en mail Karoline til adressen; ida.86@hotmail.no


Det er aldri en fri helg når man har hus, denne helgen har vært brukt til å klargjøre hagen til vinteren. Ute møblene er tatt inn, hagen er raket for løv, lyktene er tatt inn, vasket og klargjort for en ny sesong. Vi har også pusset opp gangen den siste tiden, den er igrunn ferdig, det eneste som gjenstår er å bytte vinduene. Jeg viser dere når den er klar ;)Vi holder også på å pusse opp trappen opp til andre etasje, den har fått enda et strøk med maling idag. Puh! Men det er gøy da. Hår dere har en like travel og hyggelig høst som meg.

3 kommentarer:

 1. Kjekt å høyra frå deg igjen! Du har ein så koseleg blogg ♥Så kjekt at søtaste Karoline vann giveawayen din :D

  SvarSlett
 2. Hihi, så koselig :) det kjem nok juleinspo i bøtter og spann framover! ;)

  mandagsklem til deg ♥

  SvarSlett
 3. Oi, for en fantastisk hyggelig overraskelse! Guri, dette gjorde virkelig dagen BRA :D Hurra, jeg skal sende deg en mail :)

  Så fine bilder! Jeg gleder meg sånn til å følge med deg videre :) Skjønner godt at du har hatt et lite fravær. Jeg håper uansett alt står bra til!

  Håper du får en nydelig kveld!
  Klem fra ei veldig glad jente :)

  SvarSlett