torsdag 10. april 2014

Sunn og rask pizza

En litt anderledes versjon av pizza.
Smaker utrolig godt, og kan spises med god samvittighet.


Sett ovnen på 200 grader

Og lag eventuelle dressinger nå før man begynner på pizzaen.
Da får sakene satt sett litt bedre før man spiser.



Kesamdressing

Mager kesam
Salt og pepper
4 peppers
Hvitløk
Persille

Bland sammen og smak til med krydder.
Og du ønsker konsistensen litt tynnere så vanner du den bare ut.




Til denne bunnen så har jeg tilsatt:

1/2 hakket vårløk
1 hvitløksfedd



Dette trenger du til røren:

2ss speltmel
2ss havregryn
1ss fiberhusk
2ss Cottage cheese
1ss olje
1dl mandelmelk (annen melk kan også brukes, evt vann)
1dl vann
1 klype salt



- bland alt det tørre sammen
- ha i melk og vann
- Visp egget og tilsett det i røra
- ha i oljen
- tilsett tilslutt hvitløken og vårløken

La røren hvile i 10-20min


Lag 3-4 like store bunner på et stekebrett.
Strø over bunnen med pizzakrydder og legg på ønsket topping.

Jeg har valgt:
Tomat
Paprika
Rødløk

Stekes i 10-15 min nederst i ovnen på 200 grader.
Bunnen burde hvile noen minutter før den legges over på tallerken.
Hvis ikke har den fort for å sprekke.

Så topper du med det du ønsker av kjøtt, friske urter og salat.

Nyt!

Denne er like god på mandag som på lørdag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar