Denne kaken kan man like godt spise til lunsj som til dessert.
God og frisk uansett.
Bunn
5-6 Knekkebrød <- link
7-10 ss vann
Liten neve havregryn
- knus knekkebrød i en kakeform
- fordel vannet over knekkebrødene
- strø over havregryn
- stek bunnen i ovnene på 175grader i 20 min, midt i ovnen
- la bunnen bli kald
Yoghurt fyll
Beger Naturell yoghurt
Beger Mager vanilje kesam
2 ss chiafrø
6 gelantinplater
15x dråper Vanilje
8 ss Sukrin melis
Jordbær
1 dl vann
2x ts fiberhusk
- legg gelantinplatene i kaldt vann
- bland alt utenom gelantinplatene og chiafrø
- del røren i to, tilsett chiafrø og 3 gelantinplater ( smeltet) rør godt
- hell over bunnen, la stivne i kjøleskap
- når røren er stiv legger du et lag skivede jordbær på
- bland inn resten av gelantinplatene i resten av yoghurt røren
- settes i kjøleskap i minst 2 timer
Pynt med kakao, jordbær og Kiwi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar