onsdag 7. mai 2014

Jordbær-yoghurt kake til middag eller dessert?

Denne kaken kan man like godt spise til lunsj som til dessert.
God og frisk uansett.

Bunn

5-6 Knekkebrød <- link
7-10 ss vann 
Liten neve havregryn

- knus knekkebrød i en kakeform

- fordel vannet over knekkebrødene

- strø over havregryn

- stek bunnen i ovnene på 175grader i 20 min, midt i ovnen

- la bunnen bli kald



Yoghurt fyll

Beger Naturell yoghurt
Beger Mager vanilje kesam
2 ss chiafrø
6 gelantinplater
15x dråper Vanilje
8 ss Sukrin melis
Jordbær
1 dl vann
2x ts fiberhusk

- legg gelantinplatene i kaldt vann

- bland alt utenom gelantinplatene og chiafrø

- del røren i to, tilsett chiafrø og 3 gelantinplater ( smeltet) rør godt

- hell over bunnen, la stivne i kjøleskap

- når røren er stiv legger du et lag skivede jordbær på

- bland inn resten av gelantinplatene i resten av yoghurt røren

- settes i kjøleskap i minst 2 timer


Pynt med kakao, jordbær og Kiwi 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar