torsdag 24. juli 2014

Tid for kortreist, tid for HONNING!

Det å starte morgenen med scones, blåmugg ost og nyslynget honning,
det er virkelig magisk.


Økologiske scones

2,5 dl økologisk hvetemel
2 dl økologisk speltmel
2ts bakepulver
3 ss økologisk smør (smeltet)
2ts økologisk rørsukker
2dl økologisk melk

- bland alt det tørre

- tilsett melk og smør

- rull til 8 like store kuler

- stek i 15min på 220 grader



Topp de nystekte sconsene med økologisk ost og Gilberts Hage sin fantastiske honning med ristede valnøtter.


Honningen er lokalprodusert.

 Bak honningen finnes en engasjert dame som virkelig brenner for økologisk og kortreist.
Hun kan enkelt kontaktes via Gilbers Hage på Facebook, eller du kan ringe tlf.nr på bilde ovenfor.

*

Hva med en krukke honning som vertinnegave på neste sommerfest?






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar